Tandfakta byter namn till Odonti

Namnbytet markerar starten på en ny era

2022 har varit ett händelserikt år för oss. Vårt huvudkontor har flyttat från Malmö till Göteborg. Vi har ökat vårt team och nyanställningar är på ingång. Vi har förvärvad en branschkollega och som det tydligaste markeringen av vår stora förändringsresa är att vi nu också byter namn.

Förvärvet av DentForRent

Under året förvärvade vi bolaget DentForRent en branschkollega som har varit verksamma inom rekrytering och bemanning sedan 2018. i och med detta kommer vi på Odonti (tidigare Tandfakta) att se över vårt erbjudande och både förfina och utöka vårt tjänsteutbud. Vi kommer att djupdyka och börja blicka åt bemanningsbranschen, mer info om det kommer komma längre fram.  

Vårt namnbyte – en naturlig del av vår förändringsresa

Efterfrågan på rekrytering och önskemål av bemanning via oss både i Sverige och i utlandet har varit stort, främst i våra nordiska grannländer. För att möta den efterfrågan och även förfina och förädla våra tjänster och vårt värdeerbjudande och än mer positionera oss som marknadsledande inom vårt område och koppla an till våra rötter inom Odontologibranschen samt för att gå mot vår långsiktiga strategi byter vi nu namn från Tandfakta till Odonti. 

Vår resa fortsätter tillsammans

Detta är starten på en ny era för vår oss, som bolag, er som kandidater och er som rekryterar till era kliniker. Vi vill fortsätta att utvecklas och bli bäst på det vi gör i samråd med er och med input från er där ni  kan ge värdefull input för att vi tillsammans ska skapa de bästa förutsättningarna för vår yrkeskår.

Varma hälsningar
Odonti teamet

Facebook
Twitter
LinkedIn