Ta steget mot din drömkarriär!

Träffa oss på Tandhygienistdagarna i Göteborg 7-9 april!

Är du redo att ta nästa steg i din karriär som tandhygienist? Då är Tandhygienistdagarna i Göteborg den 7-9 april den perfekta platsen för dig att vara på. Vi på Odonti kommer finnas på plats för att träffa dig och berätta om vilka möjligheter det finns för dig att hitta ditt drömjobb!

Som en av de ledande krafterna inom tandvård är vårt engagemang att stödja yrkesverksamma tandhygienister som dig så att du har allt du behöver för att växa och blomstra i din karriär. Oavsett om du är nyutexaminerad eller en erfaren professionell, är vårt mål att hjälpa dig att uppnå dina karriärsmål och drömmar.

På Tandhygienistdagarna kommer du att kunna träffa oss personligen och utforska våra tjänster och vad vi erbjuder som  passar just dina behov. Vårt team kommer att finnas där för att svara på dina frågor, erbjuda väggivning och ge dig den support du behöver för att ta din karriär till nästa nivå.

Oavsett om du är intresserad av att utforska nya möjligheter, utveckla dina färdigheter eller få insiktsfulla karriärråd, är vi på Odonti här för dig. Vi förstår att din framgång är vår framgång, och vi är fast beslutna att hjälpa dig att nå dina mål.

Så se till att besöka vår monter på Tandhygienistdagarna i Göteborg den 7-9 april och låt oss vara ditt bollplank på din resa mot en framgångsrik karriär inom tandvården. Vi ser fram emot att träffa dig!

Varma hälsningar

Team Odonti

Odonti

Vi bemannar tandvården!

Kontakt

040 150 115
hej@odonti.se

Ragnar Thorgrens Gata 8
431 45 Mölndal

Följ oss på sociala medier!

© All rights reserved, Copyright Odonti AB, Created by Webster Sthlm